Bouwoplevering

Een bouwoplevering, ook wel een opleveringsschoonmaak genoemd, is een belangrijk onderdeel in het opleveringsproces van een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject. Met ons team van specialisten zorgen wij ervoor dat er op een professionele manier een opleveringsschoonmaak plaatsvindt, zodat het pand gebruiksklaar wordt opgeleverd. 

Opleveringsschoonmaak woning en bedrijfspand

Tijdens de opleveringsschoonmaak zorgen wij er voor dat het pand vrij is van afval, verwijderen al het aanwezige (bouw)stof,  reinigen grondig de tegelwanden, vloeren en sanitair. Ook zorgen wij er voor dat er geen cementsluier meer aanwezig is en verwijderen wij daarnaast ook zichtbare verf- en kit resten. 

Wij voeren regelmatig een opleveringsschoonmaak uit bij één of meerdere woningen of bedrijfspanden in opdracht van een bouwbedrijf of woningbouwcoöperatie.

Opleveringsschoonmaak schoolgebouw

Binnen een schoolgebouw vinden regelmatig verbouwingen plaats, voornamelijk in één van de schoolvakanties. Of het nu gaat om het renoveren van de toiletgroepen, klaslokalen of de gymzaal, een grondige bouwoplevering is noodzakelijk voordat de kinderen en docenten weer terugkeren naar school. 

Wij hebben met Dobber Bedrijfsdiensten veel ervaring met bouwopleveringen binnen onderwijsinstellingen en weten als geen ander hoe om te gaan met de tijdsplanning en bijbehorende werkdruk binnen de schoolvakanties.