Dieptereiniging Sanitair

Een schoon en hygiënisch sanitair. Als het om hygiëne gaat is men vaak erg kritisch, vooral wat betreft sanitair. Terecht ook, want een sanitaire ruimten is een broedplaats voor bacteriën. Daarnaast is voor de gebruiker de beleving in het sanitair erg belangrijk. Het jaarlijks laten uitvoeren van een dieptereiniging sanitair zorgt niet alleen voor een goede hygiëne, maar ook voor minder storingen en defecten. Daarnaast is een dieptereiniging sanitair bevorderlijk voor de levensduur van uw sanitaire installaties.

Onderdelen dieptereiniging sanitair

Ondanks dat sanitaire ruimtes dagelijks worden schoongemaakt, worden er diverse onderdelen niet meegenomen in het reguliere schoonmaakprogramma. Dit zijn vaak oppervlaktes waarvoor een specifiek product- en werkmethode noodzakelijk is, of welke lastig(er) bereikbaar zijn.

Tijdens de dieptereiniging die Dobber Bedrijfsdiensten uitvoert, worden al deze oppervlaktes welke niet worden meegenomen in het reguliere schoonmaakprogramma, juist wél meegenomen. Zeepresten, kalkafzetting en bacteriën in de voegen door urineresten worden o.a. verwijderd. Indien nodig, demonteren wij de onderdelen om zo de werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren.  Uiteraard worden de werkzaamheden eerst uitvoerig met u besproken.