Glasbewassing

Binnen ons pakket van specialistische reinigingswerkzaamheden behoort ook glasbewassing tot één van onze diensten. Wij voeren zowel eenmalige als periodieke glasbewassing uit. Daarnaast voeren wij regelmatig de glasbewassing uit, als onderdeel van een groot project zoals bijvoorbeeld van gevelreiniging. Zo straalt niet alleen uw gevel weer, maar zijn uw ramen ook weer glashelder! 

Glasbewassing op hoogte

Het vlek- en streeploos schoon maken van de beglazing is een vak apart. Een echte glazenwasser met kennis van het vak is essentieel.  Zeker als de beglazing van het pand moeilijk bereikbaar is door bijvoorbeeld hoogte. 

Bij Dobber Bedrijfsdiensten beschikken onze medewerkers naast kennis van het vak, ook over kennis omtrent het veilig werken op hoogte en bijbehorende wet- en regelgeving. Wij beschikken over een eigen mobiele Telewash Systeem (Tuckerpole Systeem).

Specialistisch reinigen beglazing

Naast reguliere glasbewassing, voeren wij ook specialistische reinigingswerkzaamheden uit aan de beglazing, zoals het polijsten van glas.  Door diverse omstandigheden kan er kalkafzetting (etsing) ontstaan op de beglazing. Met behulp van het polijsten van de beglazing kan dit verwijderd worden.

Ook andere oorzaken kunnen een reden zijn om de beglazing specialistisch te reinigen.  Door bijvoorbeeld een ongeluk met een gesprongen betonleiding kunnen diverse geveldelen, waaronder de beglazing, onder de betonresten komen te zitten. Met een speciaal product en de juiste werkmethode kunnen wij de betonresten verwijderen, zonder schade te maken aan het glas, de kozijnen en gevel delen. Door het zetten van een proefstuk op de locatie, eventueel samen met een chemicus, wordt het juiste resultaat vastgesteld. Kijk voor meer informatie over onze dienst Gevelreiniging op de pagina Gevelreiniging.