Graffiti verwijderen

Graffiti kan een doorn in het oog zijn als het ongewenst op uw eigendom is aangebracht. Graffiti is erg hardnekkig en kunt u niet zomaar met een sopje verwijderen. Onze medewerkers verwijderen dagelijks graffiti, zijn op de hoogte van de verschillende graffiti en werkmethodieken, regelgeving en productgebruik.Werkmethodiek graffiti verwijderen

Er is niet één juiste manier om graffiti te verwijderen. Welke werkmethodiek en eventuele producten wij toepassen is namelijk afhankelijk van diverse factoren, waaronder de ondergrond van de graffiti, het formaat van de gespoten graffiti, hoe grondig de graffiti is gespoten en het soort verf van de graffiti.

 


De juiste graffitiverwijderaar

Niet elke graffitiverwijderaar kan namelijk op elke ondergrond toegepast worden. Het is daarom zeer belangrijk de juiste producten en techniek toe te passen om schade aan de ondergrond te voorkomen.

Zo zijn er speciale graffiti verwijderaars voor poreuze en niet-poreuze ondergronden en kwetsbare ondergronden zoals geschilderde oppervlakken.

Wij werken enkel met leveranciers samen welke op een innovatieve, maar maatschappelijk verantwoorde manier producten ontwikkelen.

Om te bepalen welk product het meest geschikt is, staat er altijd een team van technisch adviseurs klaar. Wij kiezen altijd voor de methodiek waarmee het milieu het minst belast wordt.