Industriële Reiniging

Dobber Bedrijfsdiensten voert diverse werkzaamheden uit binnen de dienst van industriële reiniging. Of het nu gaat om droog of nat reinigen van één onderdeel, of een gehele fabriek. Wij vinden altijd in overleg met u een passende oplossing om resultaatgerichte reinigingswerkzaamheden uit te voeren binnen uw lichte, of zware industrie.

Industriële reiniging

De medewerkers van Dobber Bedrijfsdiensten zijn bekend met industriële reiniging en werken op een veilige, kwalitatieve en flexibele manier. Zo voeren wij voor diverse opdrachtgevers  specialistische reinigingswerkzaamheden uit aan productielijnen tijdens productiestops, zowel overdag als in de nacht, of gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij werken altijd op een manier, welke het minst hinderlijk is voor de bedrijfsprocessen.  

Ook het droog reinigen van een gehele sorteer installatie machine van een afvalverwerkingsbedrijf, of het reinigen van de fabriekshal en machines binnen de voedingsmiddelen industrie zijn werkzaamheden welke wij geregeld uitvoeren.

Heeft u een uitdaging op het gebied van industriële reiniging? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.