LKB en kanalen reiniging

Dobber Bedrijfsdiensten reinigt ook LBK’s, oftewel luchtbehandelingskasten en kanalen. Met deze dienst binnen onze service specialistische reiniging zorgen wij er voor dat uw luchtbehandelingskasten en kanalen hygiënisch zijn en optimaal functioneren. Het periodiek reinigen van de luchtbehandelingskasten en kanalen vergroot niet alleen de levensduur van de LBK’s en kanalen, maar zorgt ook voor een prettige en schone werk- en leef omgeving.

Het reinigen van de luchtbehandelingskasten- en kanalen

In Luchtbehandelingskasten en kanalen bevinden zich vaak diverse bacteriën. Om dit te voorkomen is goed onderhoud noodzakelijk. 

De onderdelen worden technisch, of chemisch-technisch gereinigd, eventueel met behulp van hogedruk. Indien wij gebruik maken van chemicaliën worden deze altijd op een verantwoorde manier opgevangen en afgevoerd. Ook kunnen wij de filters van de luchtbehandelingskasten vervangen. Welke methode wordt toegepast, en welke werkzaamheden wij uiteindelijk uitvoeren is van diverse factoren afhankelijk. De werkzaamheden worden altijd uitvoerig met u besproken.