Glasbewassing

Vloeronderhoud

Dobber Bedrijfsdiensten voert specialistisch vloeronderhoud uit in o.a. scholen, woon- en zorgcomplexen,  horeca gelegenheden, kantoren, theaters en industriële bedrijfsgebouwen. Of het nu gaat om sterk vervuilde vloerbedekking, houten vloeren en parket, het kristalliseren van de marmeren tegelvloer, het onderhoud van natuurstenen vloeren, of het strippen en conserveren van het linoleum. Binnen of buiten, wij hebben alle ervaring en materialen in huis om uw vloer op een professionele manier te onderhouden.

 

Vloeronderhoud binnen

Een vloer wordt vaak erg intensief gebruikt. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden is het raadzaam om ook periodieke reinigingswerkzaamheden aan de vloer uit te voeren, waardoor de uitstraling en kwaliteit van de vloer behouden blijft. 

Zo voeren wij bijvoorbeeld in opdracht van diverse onderwijs- of zorginstellingen 1 tot 4 maal per jaar, specialistisch vloeronderhoud uit.  De linoleum vloeren bijvoorbeeld, worden tijdens de werkzaamheden niet alleen gereinigd, maar ook voorzien van een nieuwe beschermlaag.  

 

Vloeronderhoud buiten

Naast het vloeronderhoud binnen, voeren wij ook vloeronderhoud buiten uit. Door atmosferische vervuiling worden de vloer onderdelen gedurende het gehele jaar aangetast. Dit zorgt niet alleen voor een grauwe uitstraling, maar kan ook nog eens gevaarlijk zijn, doordat de vloer glad is. Wij reinigen de vloeronderdelen waardoor deze o.a. vrij zijn van atmosferische vervuiling en hierdoor weer een frisse uitstraling hebben.

Wij voeren dagelijks reinigingswerkzaamheden in parkeergarages, winkelpromenades en aan galerij vloeren uit. Dit doen wij zowel op eenmalige, als periodieke basis.  Het specialistisch reinigen van de vloer kan mede een onderdeel zijn van een groter reinigingsproject, zoals bijvoorbeeld gevelreiniging. Kijk voor meer informatie over onze dienst Gevelreiniging op de pagina Gevelreiniging.