Voeg je koptekst hier toe

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame energie productie en zijn daarnaast in veel gevallen een slimme financiële investering.  Een goede werking van de zonnepanelen is noodzakelijk, om het beoogde rendement te behalen. Door atmosferische vervuiling en vogelpoep worden zonnepanelen snel aangetast. Het periodiek laten reinigen van uw zonnepanelen door een professional, zorgt er voor dat ook de hardnekkige vervuiling verwijderd wordt. 

Zonnepanelen krasvrij reinigen

Om krassen en andere beschadigingen aan de zonnepanelen te voorkomen, is een combinatie van de juiste materialen en werkmethodiek noodzakelijk. Wij beschikken over een eigen Telewas systeem (ook wel bekend als Tuckerpole Systeem), waarmee wij met osmose water uw zonnepanelen op een krasvrije manier, specialistisch en kalkvrij reinigen.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met veel ervaring in de branche? Laat uw zonnepanelen door Dobber Bedrijfsdiensten reinigen, zodat deze er weer fris en schoon uitzien, en het rendement van uw zonnepanelen behouden blijft!